A Duna Truck Hungária Kft 2013 év elején kezdte meg működését Dunavarsányban a közel 320 m2 alapterületű szervizcsarnokában. A csarnok négy szerelvény befogadására alkalmas, részben szerelőaknával, megfelelő szerszámzattal és biztonsági rendszerrel ellátott.

Megrendelőink járműveinek tárolása a telek további 600 m2 szabad, beépítetlen területén biztosított. Szerelőcsapatunk, mely jelenleg öt főből áll, több mint tíz éves releváns szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik. 2019 fejlesztési terve, új csarnok rész építése amely a megnövekedett igények miatt vált elengedhetetlenné, továbbá műszaki vizsgabázis megnyitása, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kitudjuk elégíteni.

Vállalkozásunk fő profiljai:

  • márka-független kamion szerviz
  • típus független pótkocsik teljes-körű javítása, felújítása
  • haszongépjármű hidraulika szerviz
  • hidraulika rendszerek kiépítése (nyerges-vontatón mozgópadlós, billenős pótkocsi működtetéséhez)
  • hidraulika és egyéb általános alkatrészek kereskedelme

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért a kiváló minőségű szolgáltatásunk mellett igazán kedvező javítási díjtétellel, és alkatrész árakkal várjuk tisztelt jelenlegi és jövőbeni partnereinket.

Hozzáértő szakemberekből álló csapatunk mindig készen áll arra, hogy hasznos tanácsokkal lássák el Önt a megelőző karbantartást, szervizintervallumokat, kiegészítő alkatrészeket illetően, vagyis abban, hogy a megfelelő dolgot a kellő időben végeztesse el velünk.

Ezzel a professzionális tanácsadó szolgáltatással – a megfelelő karbantartással és alkatrészekkel kiegészítve – megelőzheti a váratlan és költséges mechanikus hibákat, amelyek javítása sok időt emészthet fel. Pontosan erre van szüksége a biztonságos üzletvitelhez.

Várjuk szíves megkeresésüket.

Referenciáink: