Motor javítás

A Duna Truck Hungária Kft Dunavarsányi telephelyén várja kedves ügyfeleit.  Modern technikai berendezéssel rendelkező, márka független műhelyünkbe várjuk motorjavításra szoruló ügyfeleinket.  Cégünk kamionokra, nagy haszongépjárművekre szakosodott, szerelő csarnokaink ezek befogadására lettek kialakítva. A hidraulika rendszerek specialistái vagyunk, legyen szó nyerges vontatóról vagy billenő pótkocsiról, mi jól ismerjük őket. Tapasztalt, jól felkészült munkatársaink gyorsan és precízen dolgoznak. Nálunk első a biztonság és az ügyfeleink elégedettsége. Bízza ránk a motor javítás gondját, nálunk jó kezekben tudhatja járművét! Mi speciális és komplex javításokkal szolgálunk, egyedileg kalkulált ár alapján. Hívjon minket bizalommal!

Motor Karbantartás a megelőzés jegyében

Mindannyiunk munkájában a legfontosabb hatékonysági tényező a tervezhetőség. Ha egy kamion meghibásodik, és kiesik a munkából, az jelentős többletköltséggel járhat. Gondoljunk itt a javíttatás költségei mellett a pótlás, áru átrakodás, időkiesés, ne adj’ isten kötbér esetleges felmerüléseire is. Előzzük meg a kiszámíthatatlan helyzeteket. Fordítson kellő gondot a meghibásodás megelőzésre, tartsa karban gépjárművét. Ennek legjobb módja a rendszeres állapotellenőrzés, és a kopó alkatrészek időben történő cseréje, frissítése. Ne várja meg, míg javítani kell!

Szerelőcsapatunk tagjai mind több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, forduljanak hozzájuk bizalommal, és kérjék ki véleményüket, ha karbantartási tanácsokra van szükségük.

Miért javítassa motorját a Duna Truck Hungária Kft-nél

Műhelyünket a legújabb technikai újítások szerint szereltük fel.  Modern mérőberendezéseink pontos diagnosztikai képet nyújtanak a motor állapotáról, ennek segítségével a megfelelő eljárással a szükséges elemeken dolgozhatunk, annak minőségi maximumára törekedve. Finom mechanikai műszerek állnak felkészült szerelőink rendelkezésére, mellyel gondjainkba vesszük a ránk bízott járműveket. Speciális, komplex motor javítások és felújítások egyedileg kalkulált árajánlat alapján.

Árajánlat kéréshez hívjon minket, vagy írjon az  info@dunatruck.hu email címre!

Velünk nem érik meglepetések

A Duna Truck Hungary Kft számára fontos az ügyfelek megelégedettsége. Ennek érdekében valós kommunikációt folytatunk munkálataink során. Ez azt jelenti, hogy egy alapos állapotfelmérés után érdemben tájékoztatjuk a tulajdonost a javítási munkálatok szükségességéről, annak részleteiről. Majd az ügyféllel előre leegyeztetett módon, és eljárás szerint állunk neki a szükséges munkálatoknak a előzetesen ajánlott árakon. Ha a javítási munkálatok során bármilyen jellegű változtatásra kerül sor, azt gépjármű tulajdonossal közöljük, és vele egyetemben folytatjuk a munkát. Forduljon hozzánk bizalommal, ha motor javításra van szüksége!

Hitelesített alkatrészekkel javítunk, hiteles árakon

Megválogatjuk partnereinket, mi kizárólag megbízható alkatrészeket használatunk fel munkálataink során, nálunk leellenőrzött forrásokból származó alkatrészeket kaphat. Nem kockáztatjuk a minőséget, mi a biztonságot valljuk, mindenek felett. Elsőrangú motor javítási szolgáltatásainkat kedvező díjtétellel kínáljuk Önnek,  reális ár-érték arányú alkatrész árakkal, melynek minősége hiteles és kifogásolhatatlan. Forduljon hozzánk, ha motor javításról van szó, komoly tapasztalattal rendelkező szerelő brigádunk örömmel áll rendelkezésükre. Árajánlatkéréshez hívjon minket, vagy írjon az  info@dunatruck.hu email címre!