Felépítmény javítás

Felépítmény javítás – miért elengedhetetlen?

A felépítmény elemeinek sérülése vagy nem megfelelő működése számtalan kellemetlenséget tud okozni. Legyen szó akár csak egy kisebb ponyva szakadásról, vagy akár egy komolyabb alváz hibáról, az ilyen típusú meghibásodásokat minél előbb orvosolni kell. Ennek köszönhetően el lehet kerülni a további, még nagyobb károkat, valamint a plusz költségeket is egyaránt. A felépítmény javítás gyors és hatékony elvégzése többek között az árumozgatás és a pontos fuvar teljesítés miatt is elengedhetetlen, és természetesen a maximális biztonság miatt is fontos. Éppen ezért érdemes az ezzel járó feladatokat olyan szakemberekre bízni, akik a felépítmény javítást szakszerűen és gyorsan képesek elvégezni. A Duna Truck Kft. már hosszú évek óta meghatározó vállalatnak számít a hazai piacon.

Hogyan történik a felépítmény javítás?

A platós felépítmény javítás során vállaljuk a padló cseréjét, az alváz és a keretprofil javítását, az oldalfalak és a zárak cseréjét, valamint a ponyva vázak javítását. Amennyiben átalakításra van szükség, elvégezzük a toldást vagy a rövidítést, a billenthetővé tételt, és a rakomány rögzítők beépítését, stb.

A hűtős és dobozos felépítmények esetén a padló csere mellett az új padló bevonatot is elkészítjük. Továbbá megszüntetjük az esetleges beázásokat, és a szerkezetet is megerősítjük. A keretek javítása mellett szükség szerint cseréljük is azokat. Az ilyen típusú felépítményeknél is gyorsan és hatékonyan tudjuk beépíteni az oldalajtókat, és ki tudjuk vágni a felnyíló ajtókat vagy ablakokat. Ezen kívül a szellőző beépítése és a villamossági munkák során is a legjobb tudásunk szerint, professzionális módon járunk el.

Felépítmény javítás profi szakemberek által

Cégünk 2013-ban kezdte meg a működését Dunavarsányban. Kiváló minőségben, és rövid határidővel vállaljuk a hidraulika rendszerek kiépítését, a kishaszonjárművek, buszok, teherautók és pótkocsik javítását és karbantartását. Ezen kívül a felépítmény javítás során is minden esetben szakszerűen és hatékonyan járunk el. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a megrendelőink egyedi kéréseire és igényeire, a szabályok és az előírások betartása mellett. Számos neves magyar céget tudhatunk referenciáink között, mint például a Med Snack Kft., F-Trans Kft. és a Ferrocar Kft.

Az évek során folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, és rendszeresen bővítettük tudásunkat. Ennek köszönhetően minden alkalommal a lehető legkorszerűbb módszereket és technológiákat tudjuk alkalmazni. Ráadásul rendelkezünk minden olyan modern eszközzel és szerszámmal, amely a felépítmény javítás során szükséges lehet.

Vállalatunk célja, hogy megrendelőink számára maximális biztonságot és kényelmet nyújtsunk a szolgáltatásaink által. Hozzáértő szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek többek között a felépítmény javítás terén is. Ennek köszönhetően pedig minden esetben szakszerű és professzionális módon járnak el.

Amennyiben az Ön számára is fontos, hogy a felépítmény javítás tapasztalt szakemberek által történjen, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!